07 вересня 2021 на базі ДРегДЛ Держпродспоживслужби відбувся
навчальний семінар на тему «Основні вимоги законодавства щодо відбору
зразків продукції підчас проведення заходівдержавного контролю», у якому
взяли участь :

  • Команда ДРегДЛ Держпродспоживслужби, яку очолює директор
    Малімон Олександр Григорович .
  •  Представники територіальних управлінь ГУ Держпродспоживслужби
    в Дніпропетровській області .

Відкрив семінар начальник ГУ Держпродспоживслужбив Дніпропетровській
області Літошко Святослав Володимирович .

Навчання проводили фахівці ДРегДЛ Держпродспоживслужбита
Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та
ветеринарно-санітарної експертизи ( м. Київ ) .

На семінарі були розглянуті питання :

  • щодо дотримання вимог законодавства при відборі зразків
    продукції під час проведення заходів державного контролю ;
  •  норми відбору зразків харчових продуктів ;
  • правила порядку відбору зразків ;
  • санітарно-гігієнічні вимоги щодо здоров’я та безпечності персоналу
    при відборі зразків продуктів ;
  • основні терміни .

Всі учасники навчального семінару отримали нові знаннята підвищили
практичні навички щодоправил та норм відбору зразків .

 

* ДРегДЛ Держпродспоживслужби – Дніпропетровська регіональна державна
лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових
продуктів та захисту споживачів

* ГУ – Головне управління