07 вересня 2021 на базі ДРегДЛ Держпродспоживслужби відбувся
навчальний семінар на тему «Основні вимоги законодавства щодо відбору
зразків продукції підчас проведення заходівдержавного контролю», у якому
взяли участь :
- Команда ДРегДЛ Держпродспоживслужби, яку очолює директор
Малімон Олександр Григорович . - Представники територіальних управлінь ГУ Держпродспоживслужби
в Дніпропетровській області .
Відкрив семінар начальник ГУ Держпродспоживслужбив Дніпропетровській
області Літошко Святослав Володимирович .
Навчання проводили фахівці ДРегДЛ Держпродспоживслужбита
Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та
ветеринарно-санітарної експертизи ( м. Київ ) .
На семінарі були розглянуті питання :
- щодо дотримання вимог законодавства при відборі зразків
продукції під час проведення заходів державного контролю ; - норми відбору зразків харчових продуктів ;
- правила порядку відбору зразків ;
- санітарно-гігієнічні вимоги щодо здоров’я та безпечності персоналу
при відборі зразків продуктів ; - основні терміни .
Всі учасники навчального семінару отримали нові знаннята підвищили
практичні навички щодоправил та норм відбору зразків .
* ДРегДЛ Держпродспоживслужби – Дніпропетровська регіональна державна
лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових
продуктів та захисту споживачів
* ГУ – Головне управління