mini VIDAS® ─ можливість швидко визначити наявність патогенних мікроорганізмів у харчових продуктах та сировині

28.08.2017 13:12

В бактеріологічному відділі ДРегДЛВМ здійснюють дослідження на показники безпеки за допомогою приладу miniVIDAS (імуно-ферментного флуоресцентного аналізу), а саме концентрації та якісного визначення бактерій роду Salmonella, Listeria (Listeria monocytogenes), Campylobacter, Escherichia coli O:157:H7 та стафілококового ентеротоксину (усіх видів) в продовольчій сировині та продуктах харчування, кормах та патологічному і біологічному матеріалі.

miniVIDAS забезпечує чутливість, специфічність, швидкість та точність аналізу, відмінну відтворюваність результатів, економічність і надійність.

Метод акредитований відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 в НААУ. Результат отримується в залежності від обраного тесту від 45 до 80 хвилин (на відміну від класичних методик від 5-11 діб).

Використання сучасного приладу – дозволяє побудувати надійну інтегровану систему моніторингу на рівнях, мінімізуючи людський фактор, виключає можливість перехресної контамінації проб і дає певну перевагу у часі, порівняно з традиційними методиками дослідження.