Скасовується дія погодженої у 2015 році форми ветеринарного сертифіката на експорт кормів та кормових добавок рослинного походження з Данії до України. Про це інформує Держпродспоживслужба.«За зверненням компетентного органу Королівства Данія, скасовується дія погодженої у 2015 році форми ветеринарного сертифіката на експорт кормів та кормових добавок рослинного походження з Данії до України», — йдеться в повідомленні.

Таким чином, враховуючи вищезазначене, починаючи з 11 грудня 2020 року, ввезення кормів та кормових добавок рослинного походження із Королівства Данія буде здійснюватися відповідно до статті 56 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

  «Транзитний період для вантажів із кормами та кормовими добавками рослинного походження, які будуть супроводжуватися формою ветеринарного сертифіката від 2015 року, буде діяти до 10 грудня 2020 року включно», — підкреслили у відомстві.

 

 Іст. https://tripoli.land/news/v-ukrayini-skasovuetsya-diya-formi-vetsertifikata-na-eksport-kormiv-z-daniyi